IsolatieExperts

Advertorial 

| Ben je een vakman?

Huiseigenaars ontvangen duizenden euro's premie op buitenmuurisolatie

Door: Sharon, IsolatieExperts
Laatst gewijzigd: ...

Buitenmuurisolatie wordt beschouwd als een van de beste manieren om je woning te isoleren. Naast dat je maar liefst €1.100 per jaar kunt besparen op je energiefactuur, geeft buitenmuurisolatie je woning ook een compleet nieuwe, moderne uitstraling.

Om huiseigenaars te stimuleren om hun buitenmuur te isoleren, heeft de Vlaamse overheid nu een ongekend hoge premie beschikbaar gesteld. Wie nu kiest voor buitenmuurisolatie, kan tot 50% van de investering terugkrijgen als premie. Deze premie kan oplopen tot maar liefst €6.000!

De voordelen van buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie biedt talloze voordelen voor huiseigenaars. Logisch dus dat steeds meer huiseigenaars hun buitenmuur laten isoleren. Wie nu kiest voor buitenmuurisolatie, geniet van de volgende voordelen:

  • Ontvang tot 50% premie, oplopend tot maar liefst €6.000
  • Je woning blijft in de zomer extra koel dankzij de isolerende werking
  • Geef je woning een nieuwe, moderne uitstraling
  • Verhoog je woningwaarde met duizenden euro's

Nu is het moment om actie te ondernemen

Het is nog onduidelijk hoe lang deze ongekend hoge premie voor buitenmuurisolatie blijft gelden. Huiseigenaars die zeker willen zijn dat zij nog kunnen genieten van deze premie, dienen daarom snel actie te ondernemen. Zo ben je gegarandeerd dat de premie nog geldig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Doordat er nu enorme premies beschikbaar zijn voor buitenmuurisolatie, zijn veel huiseigenaars benieuwd of zij in aanmerking komen en wat de mogelijkheden zijn voor hun woning. Daarom hebben wij een gratis tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig kunt ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning. Na het invullen van de tool kun je gratis offertes aanvragen om zo de beste deals te vinden voor buitenmuurisolatie.

  1. Stap 1: Klik op je provincie op de kaart
  2. Stap 2: Beantwoord een aantal eenvoudige vragen en ontvang gratis offertes voor buitenmuurisolatie

Vergelijk tot 3 gratis offertes